Voor elk moment van de dag heeft Culinair Compleet een catering-aanbod. Maar ook voor een hele dag heerlijk verzorgd worden heeft Culinair Compleet een aanbod op maat.

Lunch

Geen zin in een klef broodje kaas bij de vergadering? Culinair Compleet verzorgt een heerlijke broodjeslunch met écht lekker brood, rijk en gevarieerd belegd. Naar wens uit te breiden met salade, soep en/of hartige taart.

  • Vanaf  € 8,50 voor 2 items p.p.
  • Vanaf  € 12,50 voor 3 items p.p.

Als je internationale gasten verwacht of zelf toe bent aan iets heel anders: wat dacht je van een warme lunch? Je zou kunnen denken aan een lekker romige curry met naan en raita maar ook aan een flinke Black Angus burger met zoete-aardappelfrietjes erbij.

Vanaf € 13,50 p.p.

Vraag nu een offerte aan!

Diner

Voor een gezellige familiedag, een informeel personeelsfeestje, voor de crew na een dag hard werken: een buffet kan altijd en overal. Culinair Compleet serveert keur aan warme en koude gerechten. Heerlijke salades, hartige taarten, stoofpot, groot gebraad en allemaal vers en huisgemaakt!

Voor gezelschappen tussen 15 en 100 personen.

Vanaf € 20,00 p.p.

Voor de chiquere gelegenheden verzorgt Culinair Compleet meer-gangen diners. Zorgvuldig gekozen smaakcombinaties in verrassende gerechten worden geserveerd op mooi opgemaakte borden. Wil je 3-gangen, of liever 5, of 7? Met een spoom tussendoor, sublieme wijn erbij? Aan tafel of wordt het een walking dinner? Culinair Compleet denkt met je mee om het ideale diner neer te zetten!

Voor gezelschappen tussen 12 en 80 personen.

Vanaf € 30,00 p.p. voor 3 gangen.

Wijnarrangement: op aanvraag.

Vraag nu een offerte aan!

Feestje!

Verzorging voor een hele dag: als je je gasten wilt ontvangen met taart bij de koffie, daarna lekker borrelen met hapjes en tot slot gezellig met zijn allen eten. Culinair Compleet verzorgt het eten, het servies, indien nodig de bediening en desgewenst de drank.

Vraag nu een offerte aan voor jouw feestje!